Átgázoltunk a Temesvári Danzión


Átgázoltunk a Temesvári Danzión

Nem sokáig volt kérdéses a győztes kiléte a legutóbbi itthoni mérkőzésünkön. 9-8-ig fej-fej mellett mentek a csapatok, viszont ezután magassabb fokozatba kapcsoltunk és az első negyed végére már 18 pontos előnyt szereztünk (30-12). Csapatunk nem érezte meg a 15. percben kipontozódó Wampler hiányát sem, eredményesek tudtak lenni a padról beszállók, Dinca a labdaszerzésben, Kajdacsi pedig a palánk alatti harcban tűnt ki. A második szakaszban újra csak 13 pontig engedtük jutni a temesvári csapatot, játékunk kulcsa a centerjáték volt.

A második félidő 23-0 rohanást hozott, legnagyobb előnyünk 44 pont is volt, eközben eredményesen semlegesítettük a temesváriak legjobbját, Pesovic-ot.

A csapat legjobbja a büntetőzésben feljavuló Valentine volt (14 lepattanó, 26 pont), palánk alatti játéka kemelkedő volt.

A mérkőzést körülbelül 1000 néző tekintette meg élőben, a szurkolók biztatása újra magas szintű volt. A B közép szurkolóit egy kb. 35 fős budapesti Fradi drukkersereg segítette, közösen felemelő hangulatot varázsoltak a terembe.

SEPSI-SIC - DANZIO TEMESVÁR 91-52

SEPSI-SIC: Kelemen, Kokovay, Ivanovic (14p/6, 5 szerzett labda), Dézsi, Rhoads (6p, 6 assziszt), Sinka, Kajdacsi (11p/3), Valentine (26 pont, 14 lepattanó), Dinca (11p/3), Bailey (20p/3, 6 assziszt), Wampler (3p/3)

Danzio Temesvár: Brown (7p), Haas, Pesovic (14), Blanaru, Fodor (6p), Crasnic, Zidaru, Vuksic, Maric (15p), Stoiedin (10p), Kilin, Thompson.

A mérkőzés előtt a SEPSI SIC köszöntötte a 70. életévét betöltő Balogh   Attila tanár urat, a sepsiszentgyörgyi kosárlabda úttörőjét, akinek   ezúton is sok egészséget kívánunk!


Kapcsolódó cikkek (1)

Sepsi-SIC - Danzio Temesvár

Sepsi-SIC - Danzio Temesvár

fotógaléria a február 2.-án, Temesvár ellen játszott mérkőzésről, további fotókért kattints a fotóra...

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat