Negyedik helyen zártunk a kupában


Negyedik helyen zártunk a kupában

 

      Április 2., a harmadik helyért: 
 
Sepsi-SIC – Aradi U Goldis ICIM 53–68
 
      A két csalódott csapat összecsapásán a miénk bizonyult fásultabbnak, ráadásul kidőlt a sorból Kajdacsi és Rhoads is sérülés okán. A két nap alatt nem mutatkozott reális esély éremszerzésre, csapatunk tagjai képtelenek voltak felpörögni az esemény szinvonalához, nem sikerült hozni egy kellően agresszív védekezést sem. 
 
      Amellett, hogy keserű élményekkel távoztunk a parkettről, a rendezés szinvonaláról is ejtenénk pár szót. Kiderült, hogy a Román Kosárlabda Szövetség milyen mértékű jelentőséget tulajdonít a női szakágnak. A döntő torna helyszíne egy eredetileg 200 férőhelyes, székekkel 400-asra duzzasztott, 2 öltözővel ellátott sportterem volt. A szervezők a Sepsiszentgyörgyről érkezett szurkolókkal végig ellenségesen bántak, megtiltották a székely zászlók bevitelét, annak ellenére, hogy a csarnokban ki voltak függesztve az izraeli és amerikai lobógók is. A mérkőzés közben a székely szimbólumot bemutató szurkerünket az egyenruhások távolították el a teremből, de nem volt ritka a fehérvári drukkerek sovén megnyilvánulása sem a két nap alatt.
      Szombaton, április 6.-án jó alkalom lesz visszavágnunk a Fehér megyei csapatnak, a negyeddöntők első mérkőzésén Sepsi-SIC – Gyulafehérvári Egyetem 18.00 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban.
 
 
      Április 1., az elődöntőben: 
 
Sepsi-SIC – Gyulafehérvár 63–83 (16–19, 15–26 15–13, 17–25)
 
Sepsi-SIC: Ivanovic 12/6, Rhoads 11/3, Valentine 10, Bailey 6, Wamp­ler 13/9, Dinca 4, Kajdacsi 7/3, Sinka, Dézsi, Kokovay, Kelemen. Edző: Déri Csaba. 
Gyulafehérvár: Abramzon 16/6, Brantlova 9/3, Thompson 28, Tobin 11, Vukoje 5, Nagy, Laza 10/1, Uiuiu 4, Melin­ka, Papp, Voica. Edző: Miroslav Popov.
 
      Sajnos beigazolódott, hogy az utóbbi fordulók nehéz mérkőzései nagyon sokat kivettek a csapatból. A roppant motivált hazai csapat végig irányította a mérkőzést és kényelmes győzelmet aratott.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat