Sepsi-SIC - Nagyvárad VSK 93-60


Sepsi-SIC - Nagyvárad VSK 93-60

(29-13, 22-10, 21-17, 21-20)     

Győzelemmel mutatkozott be első hazai mérkőzésén Zoran Mikes, a Sepsi-SIC új vezetőedzője. Csapatunk végig irányította a mérkőzést és nem meglepetés, hogy lányaink győztesként hagyták el a pályát. A nagyváradi részről megemlítjük Ashfordot, aki kiemelkedő teljesítményt nyújtott, 18 pontot szerzett csapatának.

       A mérkőzés első pontját Sammy Prahalis szerezte, egy szép egyéni akciót befejezve.  A vendégek az első negyedben próbálták felvenni a ritmust csapatunkkal, de csak 13 pontig jutottak, míg  lányaink több mint dupláját, 29 pontot szereztek.

      A második negyedben sokkal nyugodtabban játszott csaptunk. A megnyugtató pont előnyt arra használta fel edzőnk Zoran Mikes, hogy a kezdő ötöst pihentetve sorra játéklehetőséget adjon a lányoknak. Így a félidőre 51-23 lett az állás.
      A harmadik negyedben továbbra is inkább a cserék kaptak szerepet így egy szoros 21-17-es negyed után 72-40-re alakult az állás, csapatunk magabiztos vezetése mellett.
      Az utolsó negyedben mindenki szóhoz jutott, és helyenként szép csapatjátékkal, a szurkolók biztatása mellett 93-60-as eredménnyel ért véget a mérkőzés.
Csapatunk legjobbja Sammy Prahalis volt, aki 31 játékperc alatt 22 pontot és 11 gólpasszt szerzett, dupla-duplát érve el.
      A mérkőzésen csapatunk egyik törzsszurkolója részére támogató akciót szervezett. A tombolaértékesítésből 1145 lej gyűlt be, a Sepsi-SIC az összeget Papp Lacinak ajánlotta fel. Az ÖTYE  tagok külön gyűjtöttek Papp Laci megsegítésére, adományukat a félidőben a csapat részéről Rusz István adta át.

 
 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat