Rusz István menedzser beszámolója a Bulgáriában játszott első 2 mérkőzésről


Rusz István menedzser beszámolója a Bulgáriában játszott első 2 mérkőzésről

„ .      Két meccset játszottunk a Ruszcsuk kupán, miután Craiova-n kupameccset magabiztosan hoztuk. Első meccsünket a Neftochimik 2010 Burgasz ellen játszottuk, ők a tavalyi bajnoki másodikok voltak. A lányainkon látszott a két napos utazás és egy kicsit nehezen lendültünk játékba. Az ellenfél 20 ponttal is vezetett, de a vége fele osszekaptuk magunkat és bizonyítani tudtuk, hogy képesek vagyunk felállni vesztett helyzetből. Az utolsó 5 percben megfordítottuk az eredményt, amit nem sikerült megtartsunk. A hosszabbításban már nem engedtük a győzelmet ki a kezünkből. Előnyünket még egyenlíteni tudta a bolgár csapat, de Cursaru Gabi 3 pontosával megnyertük az első játékot.          

      Második meccsünk a nagyon fiatal belgrádi Vörös Csillag ellen volt szombaton. Ezen a csapaton látszott a délszláv iskola, a jó kiválasztás jó edzésmunkával és egészséges versenyszellemmel párosul. Ugyan az első perctől vezettünk az utolsóig, azért a fiatal csapat ott volt a nyomunkban, de nem sikerült egyenlíteniük. A második győzelem után reménykedve vágunk neki a hazai csapat elleni első helyről döntő mérkozésnek, ugyanis a Russze-i Duna is két győzelemmel áll és szeretnék a kupát otthon tartani. Bár messze állunk még a csúcsformánktól, de mindent megteszünk, hogy megnyerjük a felkészítő tornát”.

Szurkoljunk együtt a győzelemért, kövessük a mérkőzést akár a csapat Facebook oldalán, akár a www.bgbasket.com oldalon 16.30 órai kezdettel!

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat