Sepsi-SIC - Horizont BC 53-47


Sepsi-SIC - Horizont BC 53-47

      Nehezen tudott lendületbe jönni csapatunk egy nagyon erős fehérorosz csapat ellen. Az ellenfél nagyon felkészültnek tűnt játékunkból, kitűnően használta ki magassági fölényét.
      Viszont a hazai pályaelőny és a több mint 1200 szurkoló biztatása hatására a fantasztikus védekezést produkált csapatunk, szünetig csak 19 pontot sikerült összehoznia a 7 válogatott játékost felvonultató vendéggárdának.
      A harmadik negyedben a csapatok továbbra is idegesnek tűntek, játékosaink azonban nem engedték meglépni a fehérorosz ellenfeleiket, bár két irányítótornyuk Kress és Khomenchuk nehéz csatára késztetett a palánk alatt.
      A végjátékban 7 perccel a vége előtt kipontozódott csapatunk irányítója, Prahalis. Ezután a minszki csapat 5 pontos előnyre tett szert, viszont Loyd vezényletével sikerült egalizálni az állást. A végjáték maga volt a csoda, a fantasztikus közönség hajszolása közepette a Watson kosarával sikerült átvenni a vezetést, majd a büntetők értékelésével gyönyörű, 6 pontos győzelmet aratott a Sepsi-SIC.
 
      Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a gyönyörű estén, köszönjük a szurkolást és a bíztatást várjuk Önöket  december 8-án, vasárnap 12 órakor Brassóban a LNBF következő fordulójában.  
      Jövő csütörtökön, december 12-én újra a Szabó Kati Sportcsarnokban  a Novoszibirksz ellen játsszuk az idény utolsó hazai FIBA Kupa mérkőzését.
 
Hajrá Sepsi-SIC!
 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat