Nyilatkozatok a Sepsi SIC - Aradi ICIM mérkozés után


 Megkérdeztük az Arad-i csapat portugál edzojét, Jose Miguel Araujo Peres-t, hogy mi volt a véleménye a mérkőzésről:
„Először is el szeretném mondani, hogy nagyon jók az itteni szurkolók, szeretek ide jönni, mivel mindig jó a hangulat. Továbbá nagyon jó az edző és tehetségesek a játékosok.Úgy gondolom, hogy ma nagyon jó kezdésünk volt, a második félidő már nem sikerült annyira jól, mint az első. Szerencsénkre a hazaiak elég rosszul kezdtek, ami kihatott az egész játékukra, de meglepő módon még így is meg tudtak szorongatni a végére. Ma két nagyon kemény, gyönyörű kosárlabdát játszó csapat mérkőzött meg egymással. Ez a mérkőzés igazából nem döntött el semmit, ez csak egy győzelem. Remélem, hogy ha minden terv szerint megy, még fogunk találkozni a bajnokságban, ahol akármi megtörténhet.”
 
 
 
Az ICIM játékosától, Alina Craciun-tól is érdeklődtünk, hogy mi volt a véleménye:

         –Szerinted mi volt bennetek az a bizonyos „plusz” ami elősegítette ezt a győzelmet?
         –Nagyon akartunk győzni és a meccs elejétol kezdve ambíciózusak voltunk. Kitartóak voltunk, nem ijedtünk meg akkor sem amikor a hazai csapat kezdte behozni a hátrányát és jó volt a védekezésünk.
         –Mi a véleményed a közönségről?
         –Ez a legszebb szurkolótábor amivel eddigi pályafutásom során találkoztam, az itteni hangulat utolérhetetlen.
         –Mennyire zavar titeket játék közben a hangzavar?
         –Véleményem szerint, hogyha eléggé koncentrálsz a meccsre, fel sem tunik. Engem például egyáltalán nem zavart játék közben sem.
         –Milyennek tűnt neked a Sepsi-SIC csapata?
         –Egy nagyon jó csapatról van szó, tele tehetséges játékosokkal.
 
 
 
 
Az aradiak után, egy hazait is megkérdeztünk: Nemes Áron, a Sepsi SIC segédedzője kérdésünkre így válaszolt:
         –Hogyan értékelitek a csapat eredményét?
         –Szerintem a rossz kezdésünk egész végig meghatározta a mérkőzés folyamát. Bizonytalanok voltunk, védekezésben alapvető helyzetekben hibáztunk, ami nem kellett volna megengedett legyen egy derbin. Az ellenfél távoli dobásai sorra bementek, ez elbizonytalanított. Támadásaink sem voltak elég magabiztosak és hatékonyak. 17 pontra elengedtük oket, innen nehéz volt felkapaszkodni. Legyünk őszinték: a mai mérkozésen nem voltunk elég jók.
         –Ez az eredmény hogyan befolyásolja a továbbiakat?
         –A bajnokság nagyon hosszú, ez csak a harmadik forduló volt, de nagyon szerettük volna az első itthoni derbinket győzelemmel kezdeni. Mi a továbbiakban harcolunk, hogy a következő meccseken, Gyulafehérvár, Targoviste ellen bepótoljuk ezt a elszalasztott győzelmet, amivel ma szerettük volna megörvendeztetni szurkolóinkat, akik rengetegen kijöttek és ezt újfent meg szeretnénk köszönni nekik.
 
 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat