Bízunk egy győzelemben az év első derbijén


      "Úgy gondolom, hogy az edzőnk nagyon jól előkészítette a mérkőzést, a játékosok elszántak, szeretnénk győzni egyik  ellenlábasunk otthonában. Mindent megtettünk, hogy megörvendeztessük szurkolóinkat, áldozatokat is hozva december 29-én már elkezdtük a felkészülést.
      Azzal kapcsolatban amit az aradi csapat managere, Marcel Urban nyilatkozott, azt javasolom ,hogy a saját csapata dolgaival törődjön. Azt hiszem közben szeret egy-egy petárdát ellőni, de az ünnepek lejártak. Mindenki tudja,hogy az 1-8 helyezett csapatok közül mindenki 6 légióst használ, nálunk jelenleg 3 külföldi játszik. Mi próbálunk távlati terveket szőni, "masszív befektetésekkel" minihotelt alakítottunk ki, buszt vásároltunk. A jövőre gondolván van 1 Ligas csapatunk, baby- és minikosarasaink, a játékosok maradéktalanul megkapták járandóságaikat. És csak a saját dolgunkkal törődünk, nem szólunk bele máshol mi történik.  
      A mai meccsre visszatérve, remélem felemelt fejjel hagyhatjuk el a pályát, játékosaink végsőkig harcolni fognak, hogy mi szálhassunk le győztesen.
 
      Rusz István 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat