Miklós Zoltán a Sepsi SIC klub elnöke értékeli a csapat eddigi teljesítményét


Miklós Zoltán a Sepsi SIC klub elnöke értékeli a csapat eddigi teljesítményét
      Milyennek látja az eddig elért eredményeket?
 
      Elégedettek vagyunk az eddig elért eredményeinkkel, hiszen a bajnokság jelenlegi állása szerint elsők vagyunk, illetve bejutottunk a Román Kupa négyes döntőjébe is. Mindezt egy szűkös, nem pódiumot érő költségvetéssel, és mindössze 4 határon túli játékossal értük el.Az eddigi eredményeink azt bizonyítják, hogy az év elején megfogalmazott célkitűzéseink reálisak: továbbra is harcba vagyunk a bajnoki érmekért, a bajnokság egyik meghatározó csapata lehetünk. 
      Az előző évekhez képest egy kiegyensúlyozottabb, többszereplős bajnokság az idei, az előző években viszonylag jól teljesítő csapatok mögé még felzárkózott 2-3 olyan csapat, amelyek bármikor képesek  kiemelkedő eredményekre, és ez a sportág javát szolgálja. Úgy érzem, hogy céltudatos, szorgalmas és következetes munkával a célunk elérhető, idén érmet szerezhetünk. A szakvezetés kiválóan végzi munkáját és büszkék vagyunk a játékosainkra is, akik példaértékűen látják el feladataikat. 
      Sikerült kivívnunk magunknak azt a tiszteletet, amit többéves, a kosárlabda érdekében elvégzett munkánkért megérdemlünk: másképp viszonyulnak hozzánk ellenfeleink, hivatalosságok és a bírói testület tagjai is.
 
Szeretné a klub vezetősége megszervezni a Kupa Final4-t?
 
      Régóta dédelgetett álmunk, hogy a Román Kupa négyes döntőjét városunkban megszervezhessük. Idén is megpróbáljuk megszerezni a rendezés jogát, hiszen csodálatos szurkolóink ezt megérdemlik, amennyiben ezt ésszerű költségvetési keretek között megtehetjük. Nem tartjuk viszont jó ötletnek ennek keretén belül rendezni az All Star Game-t, egy későbbi időpont erre időszerűbb lenne. Rendezhetné ezt minden évben például a kupagyőztes, mondjuk 2 héttel a kupadöntő után.
 
Mit vár a soron következő, Alexandria elleni bajnoki mérkőzéstől?
 
      A bajnoki tabella jelenlegi állása szerint számunkra nagyon szükséges a győzelem Alexandrián. Az első helyezetteket nagyon kevés különbség választja el, így minden hibás lépésnek tekintélyes ára lehet. Alexandria idén bebizonyította, hogy komoly játékerőt képvisel, és hogy mindenkinek nehéz dolga lesz ellenük. Ez a mérkőzés jelentősen befolyásolhatja az alapszakasz végén a bajnokság állását, mi pedig tartani szeretnénk a mostani pozíciónkat.
 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat