Ünnepeljük együtt a bajnoki címet!


Ünnepeljük együtt a bajnoki címet!

      Mint már ismeretes, kedden este a Sepsi-SIC történelmet írt, hiszen először nyert bajnoki címet a sepsiszentgyörgyi kosárlabda történetében. Igazán sikeres idényt tudhat maga mögött a zöld-fehér mezes csapat, mert a Román Kupa-győzelem után a bajnoki aranyérem is a Zoran Mikes által irányított lányok nyakában lóg. Bebizonyítottuk, hogy bajnoknak lenni több, mint egy díj. A lányok boldog és felejthetetlen élményekkel gazdagították a szentgyörgyi szurkolókat, többet és jobbat nyújtottak, mint ahogy azt bárki gondolni merte volna. Ennek örömére Sepsi-SIC-napot szervezünk március 31-én, csütörtökön Sepsiszentgyörgy főterén, és az esemény keretén belül érdekes programokkal várjuk a kosárlabda-kedvelőket.

       17.30-tól a Sport-All Z-Dance tánccsoport tehetséges mazsorettjei szórakoztatnak Vitus Kinga irányításával. A folytatásban Vlad Manolăchescu a We Radio munkatársa, illetve Kádár Zoltán a Marosvásárhelyi Rádió műsorvezetője beszélgetnek a bajnok csapat játékosaival és edzőjével, majd az Ismerős Arcok zenekar tagjait is faggatják.
 
      Előreláthatóan a koncert 20 óra 30 perckor kezdődik, de a szervezők fenntartják a jogot az esetleges időpont eltolódásra. 
 
(miska)

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat