Sydney Wallace csatlakozott csapatunkhoz


Sydney Wallace csatlakozott csapatunkhoz
      Az utóbbi időben csapatunk sérülés miatt kénytelen nélkülözni néhány játékosát hosszabb rövidebb időre, ezért klubunk vezetősége úgy döntött, hogy egy újabb kosárlabdázó érkezése segítene a mindennapi felkészülésben és a mérkőzéseken.
      Keretünket a 23 éves, amerikai Sydney Wallace egészíti ki, aki leginkább dobóhátvédként játszik, de az irányító szerepét is betölti szükség esetén. A 175 centiméter magas játékos 2011-től 2015-ig az NCAA egyetemi bajnokságban a Georgia Tech játékosa volt, ahol ambíciós játékával és átlag feletti dobószázalékával felkeltette a világ legerősebb női bajnokságában (WNBA) szereplő Minnesota Lynx edzőinek figyelmét. A Georgia Tech pontszerzőinek örökrangsorában a 26. helyen áll, emellett egy NCAA tornán ő szerzett egy mérkőzésen a legtöbb pontot, vagyis 32 egységig jutott, illetve neki van egy találkozón a legtöbb hárompontosa, hiszen 8 alkalommal volt eredményes a hárompontos vonal mögül. Wallace később Európában is tapasztalatot gyűjtött: a svájci BBC Troistorrents csapatánál is játszott, ahol szintén kiemelkedő pont- és lepattanó átlaga volt: előbbi 19, utóbbi 8,5. Legutóbb a francia Toulouse mezét viselte, és innen érkezett Sepsiszentgyörgyre. Az előző idényben Franciaországban mérkőzésenként átlagban 20 pontos szerzett és 5,6 lepattanót gyűjtött.
      Sydney az Európa-kupa csoportkörének 1. fordulójában, csütörtökön 19 órától már játszani fog az Energa Torun ellen, illetve a szombati Galaci Phoenix elleni bajnoki mérkőzésen is pályára lép.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat