Hároméves szerződést kötöttünk a PEAK sportszergyártóval


 

      Bajnoki címvédő csapatunk szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hároméves szerződést köt a PEAK SPORT Románia sportszergyártó céggel, illetve Ancuța Stoenescu és Kovács Renáta az újságíróknak a mezeket és a bemelegítő pólókat is bemutatta.
 
      A szerződést a Sepsi-SIC részéről Rusz István sportmenedzser, illetve a PEAK részéről Vlad Amariei igazgató írta alá a Sepsi Arénában. A megállapodás szerint ebben az idényben a zöld-fehérek négy rend mezt – kettőt a román bajnokságban és kettőt az Európa-kupában – használnak, a hozzátartozó bemelegítő pólóval együtt. A kétszeres bajnok és kétszeres Román Kupa-győztes kosárcsapatunk mellett a PEAK öltözteti a férfi kosárlabda-bajnokságban címvédő Kolozsvári U-BT alakulatát, valamint a férfi és női válogatottat is.
 
      „Számunkra megtiszteltetés, hogy az utóbbi évek legsikeresebb női kosárlabdacsapatával dolgozhatunk. Az, hogy együttműködünk nem csak megtiszteltetés, hanem felelősség is. Romániában a női és férfi kosárlabda-bajnokságban a jelenlegi két legjobb együttessel dolgozhatunk együtt, hiszen nem csak a Sepsi-SIC, hanem a Kolozsvári U-BT is PEAK mezben játszik. A cégünk nyújtotta mezeket és sportfelszereléseket már 14 olimpiai csapat használja, köztük Románia is. Több sztárral – Tony Parker, Dwight Howard és Milos Teodosic – is velünk dolgozik. Remélem, a közös munka zökkenőmentes lesz egy olyan klubbal, amely jól szervezett, hiszen mintegy ötven támogatója van, ami azt jelenti, hogy itt komolyan dolgoznak. Egy gyümölcsöző kapcsolatot várok, és remélem, szerencsét hoz a mez a lányoknak most és a következő években is” – fogalmazott a sajtótájékoztatón Vlad Amariei.
 
 
      „Reméljük – az igazgató úr szavaival élve–, hogy gyümölcsöző kapcsolatot fogunk ápolni. A PEAK egy nagy cég, amely a román kosárlabda legjobb játékosaival dolgozik együtt. Kis klub vagyunk egy kis városból, viszont nálunk ambícióban nincs hiány. Reméljük, hogy a jövőben is több játékosunk lesz tagja a román válogatottnak, ahogy most is, hiszen Ancuța Stoenescu, Annemarie Gödri-Părău, Kilin Tünde és Teodora Neagu novemberben a trikolórokkal fog készülni az Európa-bajnoki selejtezőre, illetve a húsz év alatti válogatottba behívót kapott a 18 éves Kovács Renáta is. Ezúton is sok sikerült kívánunk nekik!” – mondta Rusz István sportmenedzser.
 

 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat