Zoran Mikes: szükségünk van a hatodik játékosunkra


      Kétszeres bajnok csapatunk vasárnap 19 órától a női kosárlabda Nemzeti Liga 4. fordulójában az Alexandria együttesét fogadja a Sepsi Arénában. A Sepsi-SIC három mérkőzést követően a maximálisan megszerezhető hat ponttal listavezetőként lép pályára az 5. helyen álló Mădălin Piperea irányította alakulat ellen. Az előző játéknapon a zöld-fehérek 82–69-re nyertek a Galaci Phoenix vendégeként, míg az Alexandria 72–71-re győzött hazai környezetben a Brassói Olimpia ellen.
 
      „Először is szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy mindig mellettünk állnak. Külön kiemelném, hogy nagy megtiszteltetés ért Torunban, ahová több mint 40 szurkoló elkísérte a csapatunkat, megmutatva ezúttal is a szeretetüket és a hűségüket. Emelem kalapom előttük!” – fejezte ki köszönetét csapatunk trénere, Zoran Mikes.
      „Mindenkinek tudnia kell, hogy a csapat megalapításakor a legfontosabb szempont az volt, a helyi közönségért játsszunk, mivel számunkra kulcsfontosságú, hogy a szurkolókkal együtt valósítsuk meg a kitűzött célokat, együtt örüljünk a sikereknek és közösen írjunk sporttörténelmet. Nagyon zsúfolt a versenynaptárunk, hiszen a bajnoki mérkőzések mellett az Európa-kupában is helyt kell állnunk, viszont szerencsések vagyunk, mert a szurkolóinkra mindig számíthatunk attól függetlenül, hogy melyik nap és hánykor játszunk. Csapatunk egy nehéz időszakon megy át, hiszen több sérültünk is van, nagyon sokat utaztunk és háromnaponként pályára kell lépnünk, viszont igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy győzzünk” – tekintett vissza az elmúlt időszakra a vezetőedző.
      „A következő meccsünket az ambíciós Alexandria ellen játsszuk. A Teleorman megyei csapat a nyáron nagyon jó képességű játékosokkal erősített, és ezt az elmúlt fordulókban be is bizonyították, hiszen kétszer nyertek, valamint egy alkalommal egy utolsó másodperces dobással veszítettek. A meghatározó kosárlabdázóikat sikerült megtartaniuk az elmúlt szezonban, és komoly célkitűzésekkel vágtak neki az idénynek. Szeretném, ha a Sepsi Aréna nemcsak a csapatnak, hanem a közönségnek is az otthona lenne, és együtt formálnánk egy erős közösséget. Csapatunk már kinőtte a Szabó Kati Sportcsarnokot, de bízunk benne, hogy közösen tudjuk új otthonunkká varázsolni a Sepsi Arénát. Ezúton szeretném meghívni a kedves közönséget az Alexandria elleni mérkőzésünkre, ahol nagy szükségünk lesz a hatodik játékosunkra, vagyis a szurkolóinkra” – mondta Zoran Mikes.
 
Autóbuszjáratok a Sepsi-SIC hazai mérkőzéseire
 
      Szurkolóink a városi autóbuszokkal is kijuthatnak a Sepsi Arénához, a jegyek ára 2 lej. A mérkőzés napján a buszok 17.30, 17.50, 18.10 és 18.30 órakor indulnak a Gólya utcai végállomástól és minden buszmegállóban felveszik a szurkolókat. A 17.30 és a 18.30 órai menetrend szerinti egyes járat az Állomás negyedet érintve, valamint a 17.50 és a 18.10 órai buszok a Lidl szupermarket mellett elhaladva érkeznek meg a Sepsi Arénához. A mérkőzés vége után is igénybe lehet venni a buszokat.
 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat