Három nap alatt, három meccs


      Megterhelő napok elé néz a bajnoki címvédő Sepsi-SIC, a zöld-fehér mezes lányoknak péntektől vasárnapig három mérkőzésen kell pályára lépniük. Az 1–5. helyezettek számára kiírt második teremtornával folytatódik a Nemzeti Liga, a kétszeres bajnok pedig előbb a házigazda Alexandria, majd a Brassói Olimpia és a Szatmárnémeti VSK csapatával játszik.
 
      A zöld-fehérek éllovasként vágnak neki a hétvégi mérkőzéseknek, míg a Szatmárnémeti VSK a második, a Brassói Olimpia a harmadik, a Kolozsvári U a negyedik, az Alexandria pedig az ötödik helyről folytatja a küzdelemsorozatot. A Sepsi-SIC az első teremtornán mindössze egy mérkőzést játszott, amelyen 86–77 arányban legyőzte a Kolozsvári U csapatát.
 
      A rájátszást megelőző második teremtornának Alexandria ad otthont, a nyitómérkőzésen pedig a szentgyörgyiek a Mădălin Piperea irányította házigazdákkal találkoznak, majd szombaton a Brassói Olimpia ellen teszik próbára magukat, míg vasárnap a Román Kupa-döntő ismétléseként a Szatmárnémeti VSK alakulatával játszanak. A Sepsi-SIC pénteken, szombaton és vasárnap is 17 órától lép pályára.
 
 
 
 
A program: 
* március 16., péntek: Alexandria–Sepsi-SIC (17 óra – FRB TV), Brassói Olimpia–Kolozsvári U (19.30 óra –  FRB TV)
* március 17., szombat: Sepsi-SIC–Brassói Olimpia (17 óra), Szatmárnémeti VSK–Alexandria (19.30 óra)
* március 18., vasárnap: Szatmárnémeti VSK–Sepsi-SIC (17 óra – FRB TV), Alexandria– Kolozsvári U (19.30 óra – FRB TV).

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat