Gyulafehérvár ellen kezdünk a rájátszásban


      A bajnoki címvédő Sepsi-SIC pénteken 18.30-tól megkezdi szereplését a női kosárlabda Nemzeti Liga rájátszásában. A zöld-fehér mezesek a negyeddöntőben a nyolcadik helyen záró Gyulafehérvári U ellen lépnek pályára a Sepsi Arénában.
 
      A kétszeres bajnok és háromszoros Román Kupa-győztes Sepsi-SIC 19 győzelemmel és mindössze egy vereséggel zárta az alapszakaszt, ezzel szemben a Manuel Angel Rodriguez Escudero irányította csapat mérlege 7 győzelem és 12 vereség. A két csapat eddig 22 alkalommal találkozott egymással, amelyből a zöld-fehérek tizenháromszor diadalmaskodtak. Az alapszakasz mindkét egymás elleni mérkőzését Zoran Mikes csapata nyerte: tavaly októberben idegenben 76–62, majd a januári visszavágón 76–52 arányban győzött.
 
      „Az alexandriai teremtorna után teljes mértékben felkészülten állunk a rájátszás előtt. Ez az idény legfontosabb időszaka, és csalódott lennék, ha a kosárlabda-kedvelőket nem érdekelné. Egész szezonban keményen dolgoztunk, hogy eljussunk idáig és mindenkinek meg kell értenie, hogy a csapatnak és a szurkolóknak vállvetve kell folytatniuk útjukat a playoffban is. A rájátszásban minden mérkőzés legalább annyira fontos, mint az Európa-kupa vagy a Román Kupa. Ebben az idényben sikerült nemzetközi porondon a kieséses szakaszba jutnunk, majd a harmadik Román Kupa-elsőségünket is megünnepelhettük. Idén is egy nagyszerű szezont szeretnénk magunk mögött tudni, még a bajnoki címet kell megszereznünk. Nagyon remélem, hogy sokan kilátogatnak a rájátszásban a hazai mérkőzésinkre, legyen szó bármelyik ellenfelünkről, hiszen a játékosok teljes mértékben komolyan vesznek minden mérkőzést. Csak a szurkolókkal tudjuk teljes egészében kihasználni a hazai pálya előnyét, hiszen az ellenfeleinek nagyon nehéz, ha telt ház előtt kell játszaniuk ellenünk. Úgy gondolom, hogy amit ebben a szezonban eddig tettünk, azzal kiérdemeltük a szurkolók támogatását, és ezúton is meghívom az embereket, hogy jöjjenek a mérkőzésre, mert együtt erősebbek vagyunk, a motiváció nagyobb” – nyilatkozta Zoran Mikes vezetőedző a csütörtöki sajtótájékoztatón.
 
      A mérkőzést megelőzően két autóbusz is indul a Gólya utcai végállomástól: az első 17.30-kor, a második pedig 17.50-kor, majd az állomás negyed érintésével érkeznek meg a sportlétesítményhez. A találkozó után az autóbuszok szintén a szurkolók rendelkezésére állnak. 

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat