Az elődöntőig jutottunk az első teremtornán


Az elődöntőig jutottunk az első teremtornán
A női kosárlabda Nemzeti Ligában szereplő 13 csapatnak kötelezően részt kell vennie tíz teremtornán, amelyet a három–három elleni Román Kupa keretén belül rendeznek, továbbá a Román Kosárlabda Szövetség elődöntővel és döntővel is kiegészítette a versenykiírást, amelyekre 2019. május 25-én és 26-án kerül sor.
 
Az első négy tornát november 15. és 18. között rendezik Bukarestben. A résztvevő csapatokat négy csoportba osztották be, a kieséses szakaszba pedig a csoportelső és a csoportmásodik jut tovább. A zöld-fehér mezeseket a Kovács Renáta, Anca Șipoș, Demeter Nóra és Viorela Rus összetételű négyfős csapat képviseli. A Román Kupa első tornáján csapatunk az A-csoportban tette próbára magát akárcsak a Brassói Olimpia, a Szatmárnémeti VSK és a Rapid.
 
A Sepsi-SIC két győzelemmel és egy vereséggel a kvartett első helyén jutott tovább, a negyeddöntőben pedig Nagyvárad csapatával találkozott, amely felett 21–11 arányban diadalmaskodott. Lányaink a legjobb négy között a későbbi tornagyőztes Phoenix Constanța ellen léptek pályára, amelytől 19–13-ra kikaptak. A döntőben a Duna-parti csapat 19–12-re győzött az FCC ICIM Arad ellen.
 
Eredmények, 1. teremtorna: Sepsi-SIC–Rapid 19–13, Szatmárnémeti VSK–Sepsi-SIC 15–12, Sepsi-SIC–Brassói Olimpia 22–3, Sepsi-SIC–Nagyvárad 21–11, Sepsi-SIC–Phoenix Constanța 13–19.
 
A zöld-fehér mezeseket a 2. tornán szintén az A-csoportba sorolták be, akárcsak a Kézdivásárhelyi SE, az Alexandria és a Phoenix Constanța csapatát.
 
A Sepsi-SIC pénteki programja: Sepsi-SIC–Phoenix Constanța (11 óra), Alexandria–Sepsi-SIC (12 óra), Sepsi-SIC–Kézdivásárhelyi SE (12:30 óra).

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat