Nagy Ildikó csatlakozott csapatunkhoz


Nagy Ildikó csatlakozott csapatunkhoz
Bajnoki- és Román Kupa-címvédő csapatunk Nagy Ildikó leigazolásával tovább erősítette játékoskeretét. A 34 éves kosárlabdázó centerként és erőcsatárként is bevethető. A játékos néhány napja érkezett városunkba, és már több edzést maga mögött tudhat.
 
A marosvásárhelyi játékos 2001-ben csatlakozott az ICIM Arad együtteséhez, de az első osztályban játszott még a Târgoviște, a Sepsi BC és a Gyulafehérvár mezében. Nagy Ildi tizenhét idényt töltött a román élvonalban, majd augusztusban az 56 csapatos francia negyedosztályban érdekelt Basket Club Franconville együtteséhez igazolt. Az előző idényben az aradi csapatban 25 mérkőzésen lépett pályára a Nemzeti Ligában, átlagban közel 25 percet töltött a pályán, 8.6 pontot dobott, 5.6 lepattanót gyűjtött és 1 gólpasszt is kiosztott. A kupában négy mérkőzésen játszott, és ezeken a találkozókon 8 pontot, 6.3 lepattanót és 1.8 gólpasszt átlagolt.
 
„Idegen volt számomra a francia kosárlabda, valamint a csapatom is alacsonyabb színvonalú bajnokságban szerepel, a román élvonalban jobb kosárlabdát játszanak. Amikor megtudtam, hogy ajánlatom van a bajnoki- és kupacímvédő szentgyörgyi együttestől, nagyon örültem, és megtisztelve éreztem magam. Mindig is tetszett a csapat játékstílusa, komolysága, munkabírása, és emellett a mérkőzések hangulata is vonzó. Szeretnék egy pozitív energiát hozni a már amúgy is nagyon jól teljesítő csapatba, és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsek a kitűzött célok elérésében. Néhány évvel ezelőtt már játszottam Sepsiszentgyörgyön, és nagyon örülök, hogy újra egy ilyen szuper szurkolótábor előtt léphetek pályára” – nyilatkozta Nagy Ildikó.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat