Három-három elleni Román Kupa a Sepsi Arénában


Három-három elleni Román Kupa a Sepsi Arénában
Február 9-én, szombaton és 10-én, vasárnap a Román Kosárlabda Szövetség a három-három elleni női Román Kupa hetedik és nyolcadik fordulóját szervezi a Sepsi Arénában. A versenykiírás kilencedik és tizedik körének szintén a háromszéki sportlétesítmény ad otthont február 23-án és 24-én.
 
A női kosárlabda Nemzeti Ligában szereplő 13 csapatnak kötelezően részt kell vennie tíz teremtornán, amelyet a három–három elleni Román Kupa keretén belül rendeznek, továbbá a szövetség elődöntővel és döntővel is kiegészítette a versenykiírást, amelyekre május 25-én és 26-án kerül sor.
 
Az eddigi hat fordulót Bukarestben rendezték november 15. és 18. között, valamint december 15-én és 16-án. A résztvevő csapatokat sorsolással továbbra is négy csoportba osztják, a kieséses szakaszba a csoportelső és a csoportmásodik jut tovább. A szövetség pénteken teszi közzé a beosztásokat.
 
A csapatokat négy 18 és 35 év közötti romániai játékosnak kell alkotnia. A Sepsi-SIC előreláthatóan Demeter Nóra, Mîrne-Nagy Ildikó, Anca Șipoș összetételű gárdával vág neki a 7. és 8. fordulónak, azonban Kovács Renáta játéka bokasérülés miatt kérdéses helyére Jankó Edit ugorhat be.
 
A zöld-fehér mezesek az eddigi hat tornán egyszer győztek, egyszer döntőt játszottak, kétszer az elődöntőig jutottak, kétszer pedig a negyeddöntő jelentettek számukra a végállomást.
 
A tizenhárom év alatti bajnokságban érdekelt Sepsi-SIC Kids szombaton 14 órától a CSM Ploiești, vasárnap szintén 14 órától a Dan Dacian Bukarest ellen játszik a Sepsi Arénában.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat