Ismét a zöld-fehérek voltak a legjobbak


Ismét a zöld-fehérek voltak a legjobbak
Zsinórban harmadszor győzött a Sepsi-SIC a három–három elleni női Román Kupában. A zöld-fehérek a hatodik és hetedik forduló után, a nyolcadikban is a legjobbnak bizonyultak. A Demeter Nóra, Mîrne-Nagy Ildikó, Anca Șipoș és Jankó Edit összetételű csapat vasárnap a döntőben szoros küzdelemben, 19–18 arányban diadalmaskodott az Aradi ICIM felett a Sepsi Arénában.
 
A szombati csoportbeosztás szerint zajlott a küzdelem, így a Sepsi-SIC a B-csoportban ismét a Brassói Olimpia és a Marosvásárhelyi VSK ellen játszott a kieséses szakaszba jutásért. A Cenk alatti város csapatát 17–5-re, a Maros-parti együttest pedig 17–12-re győzték le, így csoportelsőként jutottak a legjobb nyolc közé. A szentgyörgyi gárda a negyeddöntőben a Kézdivásárhelyi SE ellen lépett pályára, és magabiztos játékkal 20–4-re nyert, majd az elődöntőben a Bukaresti Agronomia következett, amelyet 15–9-re múlt felül. A zöld-fehérek a fináléban az Aradi ICIM csapatával találkoztak, és egy izgalmas párharc után a Sepsi-SIC ünnepelhetett tornagyőzelmet.
 
A zöld-fehérek eredményei: Sepsi-SIC–Brassói Olimpia 17–5, Sepsi-SIC–Marosvásárhelyi VSK 17–12, Sepsi-SIC–Kézdivásárhelyi SE 20–4, Sepsi-SIC–Bukaresti Agronomia 15–9, Aradi ICIM–Sepsi-SIC 18–19.
 
A három–három elleni női Román Kupa kilencedik és tizedik tornájának szintén a Sepsi Aréna ad otthont február 23-án és 24-én. A versenykiírás elődöntőjét és fináléját május 25-én és 26-án rendezik.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat