A tizedik fordulóban is az elődöntő volt a végállomás


A tizedik fordulóban is az elődöntő volt a végállomás
A szombati tornához hasonlóan, a Sepsi-SIC vasárnap is a harmadik helyen végzett a Sepsi Arénában rendezett három-három elleni női Román Kupában. A zöld-fehér mezesek a tizedik fordulóban is az elődöntőig meneteltek, ahol a FCC ICIM Arad múlta felül őket.
 
A Román Kosárlabda-szövetség vasárnap nem sorsolta újra a csoportokat, így a szentgyörgyi csapat a 10. körben is ugyanazokkal az ellenfelekkel nézett farkasszemet a csoportkörben. A zöld-fehér mezesek ezúttal is csoportelsőként zártak, miután a nagyváradi csapatot 21–10-re, a Maros-parti együttest pedig 19–7-re győzték le, majd a negyeddöntőben a Szatmárnémeti VSK ellen hátrányból fordítva 14–12 arányban diadalmaskodtak. A fináléba jutásért folytatott harcban 21–11-re maradtak alul a későbbi győztes FCC ICIM Arad csapatával szemben, amely a döntőben 15–13-ra győzött a Bukaresti Agronomia ellen.
 
A három-három elleni női Román Kupa május 25-én az elődöntővel, 26-án pedig a döntővel folytatódik.
 
A szentgyörgyi csapat eredményei a tizedik fordulóban: Sepsi-SIC–Nagyváradi CSU 21–10, Sepsi-SIC–Marosvásárhely 19–7, Sepsi-SIC–Szatmárnémeti VSK 14–12, Sepsi-SIC–FCC ICIM Arad 11–21.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat