Utánpótlás döntő torna a Sepsi Arénában


Utánpótlás döntő torna a Sepsi Arénában
Május 8. és 12. között a Sepsi Aréna ad otthont a tizenhárom év alatti (U13) női kosárlabda bajnokság nyolcas döntőjének. A tornára a legjobb nyolc korosztályos csapat szerzett indulási jogot. Minden nap négy mérkőzést játszanak, a találkozóknak a nagy és kis terem egyaránt helyszínt biztosít.
 
A Román Kosárlabda Szövetség a résztvevő 8 csapatot két csoportba sorolta, az A jelű négyesben Ploiești, a Gyulafehérvári LPS, a Bukaresti BC Slam és a Bukaresti Champions, míg a B jelű kvartettben a házigazda Sepsi-SIC, a Bukaresti Dan Dacian, a Nagyváradi Rookies és a Bukaresti Olimpia harcol a legjobb négy közé jutásért. A csoportelső és a csoportmásodik az elődöntőben folytatja, a többiek helyosztót játszanak.
 
U13-ban népes mezőny vágott neki a pontvadászatnak, összesen 25 csapat harcolt a nyolcas döntőbe jutásért. A Dragoslava Žakula-Mikeš irányította zöld-fehér mezesek mérlege az alapszakaszban 12 győzelem és 12 vereség. A sepsiszentgyörgyi lányok az előző idényben bronzérmet nyertek a tizenkét év alatti országos bajnokságon. Az volt a Sepsi-SIC kosárlabdaklub első érme utánpótlás korosztályban.
 
A Sepsi-SIC csapata: Sacară Adrien, Bagoly Ágota, Máthé Orsolya, Mikeš Lana, Olajos Abigél, Verebics Anna, Silye Abigél, Bardócz Silvia, Vizi Izabella, Gheorghița Helga, Boga-Kis Tekla, Tulit Barbara, Aczél Adrienn, Váncsa Nóra, Bakó Abigél, Sebő Zselyke. Edző: Dragoslava Žakula-Mikeš.
 
A program:
* május 8., szerda: Ploiești–Bukaresti Champions (12 óra), Gyulafehérvári LPS–Bukaresti BC Slam (14 óra), Bukaresti Dan Dacian–Sepsi-SIC (16 óra), Nagyváradi Rookies–Bukaresti Olimpia (17 óra, kis terem)
* május 9., csütörtök: Bukaresti Champions–Gyulafehérvári LPS (12 óra), Bukaresti Olimpia–Bukaresti Dan Dancian (14 óra), Sepsi-SIC–Nagyváradi Rookies (16 óra), Bukaresti BC Slam–Ploiești (16 óra, kis terem)
* május 10., péntek: Ploiești–Gyulafehérvári LPS (12 óra), Bukaresti Dan Dacian–Nagyváradi Rookies (14 óra), Bukaresti Olimpia–Sepsi-SIC (16 óra), Bukaresti BC Slam–Bukaresti Champions (16 óra, kis terem)
* május 11., szombat: A1–B2 (12 óra), B1–A2 (14 óra), A3–B4 (16 óra), B3–A4 (16 óra, kis terem)
* május 12., vasárnap: 7–8. HELYÉRT (10 óra, kis terem), 5–6. HELYÉRT (12 óra, kis terem), KISDÖNTŐ (12 óra), DÖNTŐ (14 óra).

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat