Negyedik helyen végeztünk


Negyedik helyen végeztünk
A Sepsi-SIC negyedik lett a női 3x3 elleni kosárlabda Román Kupában, miután a kisdöntőben vereséget szenvedett. A versenykiírás elődöntőjének és döntőjének május 25-én és 26-án Szatmárnémeti adott otthont, a Szatmárnémeti VSK pedig a hazai pálya előnyét kihasználva megnyerte a sorozatot.
 
A megmérettetésen a Nemzeti Liga mind a tizenhárom csapata érdekelt volt, így a Kovács Renáta, Mîrne-Nagy Ildikó, Teodora Neagu és Miska Brigitta összeállítású Sepsi-SIC is. A szombati elődöntő-tornán az A jelzésű hármasban a zöld-fehérek Nagyvárad elleni sikerrel kezdtek (18–13), majd 21–17-re győztek a Marosvásárhelyi VSK ellen, így csoportelsőként jutottak a negyedöntőbe. A sepsiszentgyörgyi együttes a legjobb nyolc között a későbbi döntős és második helyezett Bukaresti Agronomia együttesével találkozott, amelytől 11–6-ra kikapott.
 
A Sepsi-SIC a vasárnapi döntő torna csoportkörét szintén az első helyen zárta: a megyeszékhelyi kosárlabdázók 16–10-re diadalmaskodtak Nagyvárad felett, majd 21–19-re legyőzték a Bukaresti Rapid csapatát. A zöld-fehérek a negyeddöntőben 20–13 arányban győztek az Aradi ICIM ellen, az elődöntőben pedig a házigazda Szatmárnémeti VSK-tól szenvedtek vereséget (21–15), majd a kisdöntőben 21–19-re kaptak ki a Konstancai Phoenix együttesétől, így végül a negyedik helyet szerezték meg a női 3x3 elleni kosárlabda Román Kupában.
 
A női 3x3 elleni kosárlabda Román Kupa végeredménye: 1. Szatmárnémeti VSK, 2. Bukaresti Agronomia, 3. Konstancai Phoenix, 4. Sepsi-SIC, 5. Târgoviște, 6. Marosvásárhelyi VSK, 7. Aradi ICIM, 8. Bukaresti Rapid, 9. Brassói Olimpia, 10. Nagyvárad, 11. Kolozsvári U, 12. Alexandria, 13. Kézdivásárhelyi SE.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat