Kovács Renáta a válogatottban


Kovács Renáta a válogatottban
Csapatunk játékosa, Kovács Renáta behívót kapott a húsz év alatti román válogatottba. A lányok július 7. és augusztus 1. között összetartáson vesznek részt, amelynek Târgoviște ad otthont, majd szombaton és vasárnap Izrael korosztályos csapatával játszanak két felkészülési mérkőzést a Dâmbovița megyei municípium sporttermében.
 
Július 26. és 28. között további két edzőmeccset játszanak Bulgáriában a korosztályos válogatottal, majd augusztus 1-jén utaznak Koszovóba, ugyanis 3. és 11. között Pristinában rendezik a húsz év alatti B-divíziós Európa-bajnokságot. A 12 csapatos kontinensviadalon Románia a C-csoportban harcolhat a továbbjutásért, akárcsak a házigazda és Törökország. Cătălin Tănase irányította válogatott 4-én a török csapat, majd 5-én Koszovó ellen lép pályára. A csoportból az első és a második helyezett továbbjut, a harmadik helyosztót játszhat.
 
„Megkaptam a behívót a válogatottba, és egy új lehetőséget, kihívást láttam, amiről úgy gondoltam, hogy meg kell ragadnom. Az első héten többnyire erőnléti edzésünk volt, az állóképességet fejlesztettük a kiszabott edzésprogrammal. Az edzések jók és intenzívek, érdekes gyakorlatokkal szembesülünk. Pozitívumként emelném ki, hogy Miruna Crasnic és Alexandru Radu másodedzők nagyon motiválóak. Ezen a héten többnyire a taktikai részt vesszük át, remélem, sikerül összeszoknunk, viszont tudjuk, hogy a csapatnak még időre van szüksége, és erre a barátságos mérkőzések nagyon jók lesznek. Úgy vélem, hogy nem kerültünk könnyű csoportba, mert hozzánk sorolták a házigazdát és a török válogatottat, de mindent megteszünk a második szakaszba jutásért” – mondta Kovács Renáta.
 
További csoportok: * A: Izland, Horvátország, Izrael * B: Ukrajna, Írország, Nagy-Britannia * D: Finnország, Görögország, Bulgária.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat