28 pontos siker Târgoviște ellen


28 pontos siker Târgoviște ellen
Címvédő csapatunk továbbra is hibátlan a női kosárlabda Nemzeti Ligában, ugyanis 81–53 (27–15, 14–10, 25–15, 15–13) arányban győzött Târgoviște vendégeként a 4. fordulóban.
 
Annemarie Gödri-Părău jegyezte a mérkőzés első kosarát, amit Andra Mandache hárompontosa követett, a zöld-fehér mezesek pedig az első pillanattól kezdve irányításuk alatt tartották az összecsapást, majd a 6. percben Chrissy Givens találatával már 10 pontra növelték előnyüket. A címvédő a második negyedet Jelena Vucetic és Natalie Butler kosarával kezdte, amire a házigazdák csak a játékrész 3. percében tudtak válaszolni.
 
A folytatásban a vendégek is kisebb hullámvölggyel küszködtek, így Târgoviște Gabriela Irimia triplájával 8 pontra csökkentette hátrányát, azonban a fellángolás nem tartott tovább, ugyanis a Cătălin Tănase irányította csapat a következő 5 percben, vagyis a szünetig nem szerzett újabb pontot, miközben a háromszéki kosárlabdázók 8 egységet termeltek (25–41).
 
A négyszeres bajnok a harmadik felvonásban sem lazított, a 26. percben Gödri-Părău távoli dobásával már 20-szal vezetett, majd a hazai gárda a negyed utolsó 3 percében ismét nem talált a gyűrűbe, így a Sepsi-SIC 26 pontos előnnyel vágott neki a negyedik játékrésznek. Az utolsó negyed kiegyenlítettebb küzdelmet hozott, viszont egy pillanatig sem forgott veszélyben a Zoran Mikes edzette csapat győzelme, amely dobószázalékban és lepattanók tekintetében is jobb volt ellenfelénél.
 
Târgoviște: Chivu 9, Toma 5/3, Stoenescu 22/12, Irimia 7/3, Ghiță 2. Cserék: Păun, Moraru 4, Tănase, Robotin Auier, Petrof 4. Vezetőedző: Cătălin Tănase.
Sepsi-SIC: Demeter 2, Topuzovic 8/6, Mandache 17/6, Gödri-Părău 14/6, Givens 23/6. Cserék: Orbán 1, Cătinean, Mîrne-Nagy, Vucetic 7, Kovács 3/3, Butler 6. Vezetőedző: Zoran Mikes.
 
A Sepsi-SIC a Nemzeti Liga 5. körében szabadnapos, legközelebb pedig október 17-én, csütörtökön 21.30-tól játszik. A zöld-fehérek a lengyel Artego Bydgoszcz vendégeként lépnek pályára az Európa-kupa csoportkörének 1. fordulójában.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat