Közel voltunk a fordításhoz


Közel voltunk a fordításhoz
Csapatunk vereséggel kezdte az Európa-kupa 2019–2020. évi idényét, ugyanis 72–67 (29–19, 23–18, 14–9, 6–21) arányban kikapott a lengyel Artego Bydgoszcz vendégeként az első fordulóban. A harmadik negyedben a zöld-fehérek 20 pontos hátrányban voltak, sikerült felzárkózniuk, azonban fordítani már nem tudtak, így 5 ponttal alulmaradtak.
 
A lengyelországi kiszállásra több mint 30 szurkoló kísért el, így az Artego Arénában is nagyszerű hangulatban játszhattunk. A mérkőzésen bemutatkozott új játékosunk, Shae Kelley, aki a kispadról pályára lépve sokat segített csapatunknak, ugyanis 29 perc alatt 14 pontot szerzett és 4 lepattanót gyűjtött.
 
Az első pontokat a Zoran Mikes irányította kosárlabdázók szerezték, bár mindössze 22 másodpercet vezettek a házigazdák ellen, akik a folytatásban magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a zöld-fehérek minden hibájára kosárral válaszoltak, így az első negyed végén 10 ponttal vezettek. A második játékrészben is a lengyel együttes irányította a küzdelmet, az eladott labdák és a kihagyott dobások megbosszulták magukat, hiszen a szünetre a Bydgoszcz magabiztos előnyt épített ki.
 
A harmadik felvonásban sem változott a játék képe, a sepsiszentgyörgyi gárda támadójátéka nagyon akadozott, mindössze 9 pontot szerzett, így az utolsó tíz percnek 20 egységnyi hátránnyal vágott neki. A Sepsi-SIC a zárószakaszban magára talált, Tomasz Herkt csapata nehezen boldogult az agresszívebb védekezéssel, mellesleg a zöld-fehérek pontosabban is céloztak és ellentámadásokból könnyű kosarakat szereztek, így a 37. percre 6 pontra zárkóztak. Az ezt követő kosárcsendet a lengyelek törték meg, a vendégeknek az egyenlítésre már nem maradt ideje.
 
Bydgoszcz: O'Neill 20/9, Kiesel 8, Miedzik 11/6, Pobozy 4, Miskiniene 17. Cserék: W. Sobiech, Rymarenko 10/6, R. Sobiech, Michalek 2, Evans. Vezetőedző: Tomasz Herkt.
Sepsi-SIC: Topuzovic 2, Mandache 17/3, Gödri-Părău 12/3, Givens 13/3, Butler 4. Cserék: Kelley 14/3, Pasic 5/3, Demeter, Orbán, Mîrne-Nagy, Vucetic, Kovács. Vezetőedző: Zoran Mikes.
 
Csapatunk legközelebb október 23-án, szerdán 19 órától lép pályára az Európa-kupa második fordulójában, amikor is a Galatasaray látogat a Sepsi Arénába.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat