Nagyarányú győzelem Alexandria ellen


Nagyarányú győzelem Alexandria ellen
A Sepsi-SIC a svédországi Európa-kupa-győzelem után ezúttal a bajnokságban diadalmaskodott. A zöld-fehérek a Nemzeti Liga 6. körében 114–49 (25–19, 30–9, 33–15, 26–6) arányban győzedelmeskedtek a sereghajtó Alexandria otthonában.
 
A négyszeres bajnok jól kezdte a mérkőzést, sorozatban 7 pontot szerzett, amire a házigazdák csak a 3. percben tudtak válaszolni Viorela Voicu révén. A jobb játékerőt képviselő vendégek a folytatásban is kezükben tartották az irányítást, bár az első negyed viszonylag kiegyensúlyozott játékot hozott. Zoran Mikes vezetőedző a tapasztaltabb játékosokat pihentette, így a nemzetközi porondon kevesebb játéklehetőséget kapó fiatal kosárlabdázók több percet tölthettek a pályán. A zöld-fehérek támadásban és védekezésben is jobbak voltak, így a szünetre 27 pontos előnyt építettek ki. A Sepsi-SIC a harmadik negyedben ott folytatta, ahol korábban abbahagyta, majd a 36. percben Kovács Renáta megszerezte a háromszéki gárda 100. pontját. Az utolsó tíz percben a fáradtság is rányomta bélyegét a házigazdák játékára, ezúttal mindössze 6 egységet jegyeztek, végül a címvédő 65 ponttal bizonyult jobbnak a hazai csapatnál. A vendégek a papírformát igazolva könnyed győzelmet arattak, minden mutatóban ellenfelük fölé nőttek, mellesleg a keret minden játékosa eredményes volt.
 
Alexandria: Voicu 14, Mazilu 7, Mihai 8/6, Horlea 7, Cucu 4. Cserék: Crăciunescu 2, Jianu, Radu Măgureanu, Botorogeanu 3, Bota 2, Mărgărit, Fieresteanu 2. Vezetőedző: Mădălin Piperea.
Sepsi-SIC: Orbán 17, Topuzovic 17/3, Mandache 5/3, Gödri-Părău 3, Givens 7/3. Cserék: Kelley 14, Cătinean 12, Mîrne-Nagy 10, Vucetic 10, Kovács 13/6, Butler 6. Vezetőedző: Zoran Mikes.
 
A zöld-fehér mezesek november 7-én, csütörtökön ismét az Európa-kupában bizonyíthatnak, ugyanis 19 órától a lengyel Artego Bydgoszcz ellen lépnek pályára a Sepsi Arénában.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat