Nagyarányú siker Constanța ellen


Nagyarányú siker Constanța ellen
Címvédő csapatunk hazai pályán 78–35 (20–6, 17–8, 14–9, 27–12) arányú győzelmet aratott a Phoenix Știința Constanța ellen a női kosárlabda Nemzeti Liga 9. fordulójában. A négyszeres bajnok zöld-fehér mezesek nyolc sikerrel a Keleti csoport rangsorának első helyén állnak.
 
A Zoran Mikes irányította kosárlabdázók a hétközi Európa-kupa győzelem után léptek pályára a bajnokságban, és jól kezdték a mérkőzést Constanța ellen. A zöld-fehérek vezetőedzője a tapasztaltabbakat pihentette, így a fiatalok több lehetőséget kaptak a bizonyításra. A jobb játékerőt képviselő házigazdák már az első negyedben 14 pontos előnyt építettek ki, miután könnyű kosarakat szereztek ellentámadásból, emellett a zöld-fehérek védelme is hatékony volt, hiszen az első játékrészben Carmin Popa csapata mindössze 6 pontot szerzett. A folytatásban is a sepsiszentgyörgyi együttes akarata érvényesült, amely nem engedte ki kezéből az irányítást, gyors játékával fejtörést okozott a tengerparti alakulatnak. A szünet után sem változott a játék képe, a Sepsi-SIC minden mutatóban jobbnak bizonyult, így végül megérdemelten diadalmaskodott a Phoenix felett.
 
Sepsi-SIC: Pasic 11, Mandache 10, Gödri-Părău 7/3, Kovács 8/3, Butler 5. Cserék: Demeter 2, Orbán 8, Cătinean 6, Mîrne-Nagy, Vucetic 2, Topuzovic 11/6, Brewer 8/6. Vezetőedző: Zoran Mikes.
Constanța: Vați, Erak 2, Brozoski 21/9, Scott 8, Geleriu. Cserék: Marcu, Vulic, Mititelu, Florea, Matijevic 4. Vezetőedző: Carmin Popa.
 
Csapatunk december 5-én, csütörtökön 19 órától a Luleå BBK ellen lép pályára az Európa-kupa csoportkörének utolsó, 6. fordulójában, majd december 7-én a Rapid vendégeként játszunk a Nemzeti Liga 10. játéknapján.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat