Tizedszer győztünk a bajnokságban


Tizedszer győztünk a bajnokságban
Négyszeres bajnok csapatunk zsinórban tizedik bajnoki mérkőzését is megnyerte, mivel a női kosárlabda Nemzeti Liga 11. fordulójában 77–43 (20–7, 21–11, 19–11, 17–14) arányban diadalmaskodott a vendég Târgoviște felett, így hibátlanul vezeti a Keleti csoport rangsorát.
 
A mérkőzés elején Jovana Pasic hárompontosára a másik oldalon Gabriela Irimia még válaszolni tudott, viszont ezt követően Chrissy Givens és Andra Mandache lendültek játékba, rendre pontosan céloztak, így a Sepsi-SIC az első negyed végére 13 pontos előnyt épített ki. A zöld-fehérek a folytatásban is igazolták a papírformát, Zoran Mikes tanítványai továbbra is fölényben játszottak, Jelena Vucetic növelte a különbséget, majd a festékben Natalie Butler és Kristina Topuzovic is kemény diónak bizonyult a vendégek számára. Cătălin Tănase csapatában Alexandra Ghiță és Alina Chivu próbálták tartani a lelket, válaszul az első félidő utolsó percében Annemarie Gödri-Părău egymás után kétszer is betalált a gyűrűbe (41–18). Szünet után is a házigazdák tértek vissza határozottabban a pályára, ennek következtében fokozatosan növelték előnyüket, viszont az utolsó negyed kiegyensúlyozottabb küzdelmet hozott, ugyanis a címvédő visszavett a ritmusból, de így 77–43 arányú fölényes győzelmet aratott.
 
Sepsi-SIC: Pasic 8/6, Demeter 4, Mandache 16/3, Gödri-Părău 8/3, Givens 9. Cserék: Orbán 6, Cătinean, Vucetic 6, Topuzovic 9/3, Kovács, Butler 11. Vezetőedző: Zoran Mikes.
Târgoviște: Chivu 23, Toma 1, Irimia 5/3, Ghiță 7, Stoenescu 7. Cserék: Păun, Moraru, Tănase. Vezetőedző: Cătălin Tănase.
 
A zöld-fehér mezesekre nagyon fontos mérkőzés vár a folytatásban, ugyanis december 18-án, szerdán 19 órától az Artego Bydgoszcz ellen lépnek pályára a Sepsi Arénában az Európa-kupa rájátszásának első fordulójában.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat