Hetvenpontos győzelemmel zártuk az évet


Hetvenpontos győzelemmel zártuk az évet
A címvédő Sepsi-SIC kiütéses sikerrel fejezte be az utolsó mérkőzését 2019-ben, ugyanis a zöld-fehér mezesek hazai pályán 105–35 (28–9, 26–10, 27–10, 24–6) arányban győztek Alexandria ellen a női kosárlabda Nemzeti Liga Keleti csoportjának 13. fordulójában.
 
A házigazdák a papírformát igazolva már az első negyedben megnyugtató előnyt építettek ki a többnyire ifjúsági játékosokból álló Alexandria ellen. A festékben egyértelműen a négyszeres bajnok akarata érvényesült, amely fizikai fölényét kihasználva könnyű kosarakat szerzett. A zöld-fehérek védekezésükkel 41 eladott labdát kényszerítettek ki ellenfelükből, majd ezek egy részét értékesítve 48 pontot szereztek ellentámadásokból. A Sepsi-SIC az első félidő végén 35 ponttal vezetett, fölényét pedig a szünet után tovább növelte, valamint a hazai csapatból minden játékos lehetőséghez jutott, és kosarat jegyzett. A háromszéki együttes 100. pontját Kristina Topuzović büntetődobásból szerezte, viszont a vendégek a mérkőzés utolsó három percében nem találtak a gyűrűbe, így 70 ponttal maradtak alul a Sepsi Arénában.
 
Sepsi-SIC: Pašić 19/3, Demeter 8, Mandache 12, Gödri-Părău 16/6, Givens 16. Cserék: Orbán 4, Cătinean 2, Mîrne-Nagy 1, Vučetić 6, Topuzović 6, Kovács 7, Butler 8. Vezetőedző: Zoran Mikes.
Alexandria: Voicu 8, Mazilu, Mihai 14/9, Fiereșteanu 3, Cucu 6. Cserék: Lungu, Crăciunescu 2, Radu Măgureanu, Botorogeanu, Bota 2, Margarit, Horlea. Vezetőedző: Mădălin Piperea.
 
A Sepsi-SIC január 4-én, szombaton 16 órától a Bukaresti Agronomia vendégeként lép pályára a Nemzeti Liga Keleti csoportjának utolsó, 14. fordulójában, majd január 9-én, csütörtökön 19 órától az Artego Bydgoszcz otthonában játszik az Európa-kupa tizenhatoddöntőjének visszavágóján.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat