Újabb győzelem a középszakaszban


Újabb győzelem a középszakaszban
Folytatjuk hibátlan szereplésünket a női kosárlabda Nemzeti Ligában, ahol a középszakasz 3. fordulójában 89–63 (25–19, 18–18, 31–12, 15–14) arányban diadalmaskodtunk a Târgoviște vendégeként. A mérkőzésre egy 40 fős szurkolótábor is elkísért, amely kiváló hangulatot varázsolt, és segített begyűjteni idénybeli 15. bajnoki sikerünket.
 
A házigazdák találatával kezdődött a találkozó, válaszként a Sepsi-SIC zsinórban 8 pontot szerzett. A következő percekben tovább növeltük előnyünket, viszont a Cătălin Tănase irányította csapat tartotta magát, így tíz perc elteltével csak 6 ponttal vezettünk. A második játékrészben a Dâmbovița megyei gárda felzárkózott, majd Alina Chivu hárompontosával vezetéshez jutottak, előnyüket pedig Larisa Toma és Alexandra Ghiță tovább növelték. Ezt követően Jovana Pasic és Chrissy Givens voltak eredményesek távolról, amivel a zöld-fehérek kiegyenlítettek, és a szünetre visszaállítottuk a 6 pontos különbséget (43–37). A harmadik negyedben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, pontosabban céloztunk, a védekezésünk pedig hatékonynak bizonyult, hiszen ellenfelünk ebben a felvonásban 12 pontot jegyzett. Az utolsó tíz percben ismét a hazai csapat kezdett jobban, néhány pontot faragtak hátrányukból, azonban Andra Mandache és Givens játékának köszönhetően idénybeli 15. bajnoki mérkőzésünket is magabiztosan nyertük meg.
 
Târgoviște: Chivu 10/6, Toma 8, Irimia 12/6, Ghiță 16, Stoenescu 15/12. Cserék: Păun, Petrof, Robotin Auier, Brebene, Tănase 2. Vezetőedző: Cătălin Tănase.
Sepsi-SIC: Pašić 10/6, Orbán 4, Mandache 22/15, Gödri-Părău 13, Givens 24/6. Cserék: Demeter 2, Cătinean, Mîrne-Nagy, Vučetić 2, Topuzović 8/3, Kovács, Butler 4. Vezetőedző: Zoran Mikes.
 
Csapatunk február 1-jén, szombaton 19 órától az FCC Baschet Arad ellen lép pályára a Sepsi Arénában a Nemzeti Liga középszakaszának 4. fordulójában, majd február 5-én, szerdán a Szatmárnémeti VSK csapatával játszik a Both Katalin Sportcsarnokban.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat