Megnyertük az aradi rangadót


Megnyertük az aradi rangadót
A női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának utolsó előtti, 9. fordulójában csapatunk 85–70 (22–17, 24–8, 21–20, 18–25) arányban győzött az FCC Baschet Arad vendégeként. A zöld-fehér mezesek huszadszor diadalmaskodtak a bajnokságban, és biztosan első kiemeltként vághatnak neki a rájátszásnak.
 
A rangadót a Sepsi-SIC kezdte jobban, a házigazdák csak a 4. percig tudták tartani a lépést, aztán Jelena Vučetić sorozatban hét pontot szerzett, aminek köszönhetően csapata ellépett ellenfelétől. A második negyedben a Zoran Mikes vezetőedző irányította kosárlabdázók akarata érvényesült, ebben a játékrészben Jovana Pašić háromszor volt eredményes a hárompontos vonal mögül, sőt Chrissy Givens és Kristina Topuzović is pontosan célzott távolról, a négyszeres bajnok pedig 21 pontos előnnyel vonulhatott szünetre (25–46). A szünet után kiegyenlített volt a küzdelem, a Maros-parti együttes a zöld-fehérek mindegyik kosarára válaszolt, így a harmadik felvonásban a címvédő egy ponttal növelte a két csapat közti különbséget. Az utolsó tíz percben a hazai csapat átvette a kezdeményező szerepét, azonban a Sepsi-SIC győzelme egy pillanatra sem forgott veszélyben.
 
Arad: Webb 10, Karakasevic 9/3, Pop 2, Ardelean 2, Hadzovic 13. Cserék: Mercea, Akathiotou 16/3, Bartók, Fodor 2, Ciotir, L. Neagu, Robinson 16. Vezetőedző: Manuel Angel Rodriguez.
Sepsi-SIC: Orbán, Mandache 14/6, Gödri-Părău 5/3, Givens 24/3, Tobin 4. Cserék: Pašić 17/9, Demeter 2, Cătinean, Mîrne-Nagy 4, Vučetić 9/3, Topuzović 6/6, Kovács. Vezetőedző: Zoran Mikes.
 
A Sepsi-SIC március 8-án, vasárnap játssza utolsó mérkőzését a középszakaszban, ugyanis 18.30-tól a Szatmárnémeti VSK ellen lép pályára a Sepsi Arénában.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat