Hatalmas taktikai és mentális harc volt


Hatalmas taktikai és mentális harc volt
2019. május 21-én negyedszer nyertünk bajnokságot. A Szatmárnémeti VSK elleni párharcot az ötödik mérkőzésen döntöttük el, így először emelhettük magasba a bajnoki trófeát hazai közönség előtt. A győzelemre Zoran Mikes vezetőedző is visszaemlékezett.
 
„Nagyon örülök, elégedett és hálás vagyok, amiért esélyem volt irányítani a tavalyi csapatot, valamint büszke vagyok mindarra, amit elértünk. Több akadályon át kellett verekednünk magunkat, hogy elérjük a céljainkat, viszont nagyon eltökéltek voltunk, és hittünk a folyamatban, végül pedig megérdemelten győztünk. A bajnoki címig és a kupagyőzelemig tízszer nyertünk Arad ellen, és nekem elhihetik, hogy nem volt könnyű, azonban egyszer sem botlottunk az utunkon. A Szatmárnémeti elleni döntő nagyon drámaira és történelmire sikerült. Amikor az 5. mérkőzés dönt, akkor mondhatni minden lehetséges.
 
A szurkolók energiája kiemelt minket az iszapból, de a hazai pálya előnye az egész idényben segített küzdeni. Megértettük az idény elején, hogy a hazai közönség előnyt jelent, és a végén sikerült ezt a fölényt a javunkra fordítanunk. Emlékszem, hogy még két perc volt a meccsből, 8 pont hátrányban voltunk, és úgy tűnt, vége a játéknak, azonban kifizetődött az egymásba vetett hit és az egész évben befektetett munka. Hatalmas taktikai és mentális harc volt, mindenki közreműködött a győzelem érdekében.
 
Felelevenítem magamban, ahogy Pasic és Solopova többször is feláldozták a testüket, hogy támadó szabálytalanságot hozzanak össze, minden lehetőségért küzdöttek, átugrottak a reklámtáblákon, egyszerűen hihetetlen volt. Őszintén, talán a mérkőzés pszichikai fordulópontja az volt, amikor Amukamara kihagyta a ziccert, válaszul a másik oldalon Slamova hárompontost szerzett.
 
Ez elindított a visszafele vezető úton, így abba a helyzetbe kerültünk, hogy az utolsó pillanatig harcoltunk. Mindenki emlékszik Nóra pontjaira az utolsó két percben vagy Anne utolsó kosarára és büntetődobására, ami gyakorlatilag a győzelmet jelentette, de el kell mondanom, hogy az egész csapatnak köszönhető a diadal, és közös erőfeszítés nélkül nem tudtunk volna nyerni” – mondta a bosnyák vezetőedző.

counter create hit

Flag Counter

© Copyright sepsi-sic.ro, 2012-2017. Minden jog fenntartva.
Webdesign: www.voidart.ro

 

sitemap   |   kapcsolat